Onthulling Knoeris + Maoskesdam’s Got Talent Show

Het programma van dit jaar is weer boordevol en bestaat uit: de sleuteloverdracht in Knotwilgendam op donderdag 28 februari, het bezoekje aan de mensen die het verdienen op carnavalszaterdag 2 maart, gevolgd door een kindercarnavalsmiddag in de Ploeg met de fantastische Maoskesdam Got Talent Show. Op deze middag zal ook Knoeris onthuld worden en daarmee formeel de start van jeugd carnaval bekrachtigen.

Nadat op zondagmiddag een uiterst gezellige kindercarnaval in café de Ploeg zal plaatsvinden, volgt op maandag voor velen het hoogtepunt van de carnaval, namelijk de grootse Maoskesdammer Optocht.

Tenslotte, na dagen feesten en plezier hebben, zal op dinsdag carnaval worden afgesloten met deelname aan de optocht in Haorendam en de verbranding van Knoeris bij het Dorpshuis. Kortom te veel om op te noemen, en zeker te weten een programma waar iedereen iets in kan vinden om het carnavalshart te openen.

 

Schrijf je nu in voor de Maoskesdam Got Talent show met je vrienden en/of vriendinnen:

Vergeet niet je liedje als MP3 mee te nemen op een USB-stick!

  • VoornaamAchternaamLeeftijd 
    Nieuwe rij toevoegen
    Klik op het + teken om een rij toe te voegen en op het - teken om een rij te verwijderen.
  • Verzin een leuke naam voor je groepje!

Let op: dit jaar zullen we namens de Organisatie en Café de Ploeg tijdens deze kindershow een lekker natje en droogje aanbieden om de inwendige mens hier goed te verwennen om daarna even door te pakken:
met verpletterende, KLEURRIJKE, verrassingsact: “Maoskesdam Bekent Kleur”
Leave a Reply

Event Details
Sponsors