Sleuteloverdracht Maoskesdam

Zoals aangegeven hebben wij als Maoskesdam de eer om de Sleuteloverdracht 2020 te organiseren. Ons durp aan de Maos wat voor deze dag, 20 februari 2020, voor één dag is omgedoopt tot “Masked dam”.
Zoals ieder jaar zijn alle volwassen raden en Jeugdraden welkom om op deze avond het carnavalsgeweld los te laten barsten middels het in handen krijgen van de sleutel. Deze sleuteloverdracht zal worden opgezet als een groot Bal Masqué waar we voor één dag ‘n maskerade organiseren in Café de Ploeg in “Masked-dam”.
Alle raadsleden, carnavalsvrienden en vrijwilligers uit Dwergonië, Haorendam, Zaandhaozenlaand, Kwastenlaand en Knotwilgendam zijn van harte welkom. We willen daarbij ook verzoeken dat iedereen zich uitdost met prachtige maskers, en ervoor zorgen dat er acts voor jong en oud worden voorbereid waarbij “het Masker” centraal staat. Er zal voor het mooiste masker en act natuurlijk een prachtige prijs worden geregeld.

Met een beetje fantasie kun je Maoskesdam in haar nieuwe Italiaanse kleuren vergelijken met het prachtige Venetië, waar we in plaats van de Canal Grande, het Oude Maoske hebben en in plaats van de wereldberoemde Rialtobrug, de Watersteeg hebben als bekende oversteekplaats.

Samen terug naar de traditie van het romantische gemaskerde bal van weleer, waar we hopen allerlei gemaskerde beroemdheden te mogen aanschouwen: Zorro, het fantoom van de Opera, Batman, de Zware Jongens, de Joker, Mega Mindy, Salvador Dali, noem ze maar op…….

Het wordt weer ‘n Mooie Maskerade, in ons Maoskesdam jaar.
Tot 20-02-2020!

Namens Stichting Jeugdcarnaval Maoskesdam,
Laurens Snoeren, Voorzitter

Event Details