Inschrijven Speelweek 2020

De speelweek 2020 komt eraan! Vanwege alle coronaperikelen wel met een aangepast programma om de risico’s zoveel mogelijk te vermijden. Dit betekent dat het timmerdorp op maandag komt te vervallen. Ook de zeskamp op vrijdag gaat niet door, in plaats hiervan organiseren we een ‘Wolvenjacht’. De slotavond vindt dit jaar plaats op het voetbalveldje. Er is geen buffet maar de platte kar staat uiteraard wel klaar voor mooie optredens en de bar nemen we gewoon mee 😉 Meer info volgt later nog, maar reserveer deze avond dus vast in jullie agenda!

De speelweek vindt dit jaar plaats van dinsdag 18 augustus t/m vrijdag  21 augustus van 9.30 tot 12.30 uur. Verzamelen kan in de speeltuin bij het Dorpshuis. Het Dorpshuis zelf is gesloten. Ouders zijn zelf verantwoordelijk zijn voor het bedenken van de activiteiten maar ook voor het regelen van voldoende begeleiding. Handig daarbij is dat één ouder als de contactpersoon wordt aangewezen. Deze naam graag doorgeven aan de Stuurgroep.

Je kind(eren) opgeven kan hieronder middels het inschrijfformulier. Inschrijven kan t/m vrijdag 17 juli.

De kosten voor deelname voor kinderen van groep 1 t/m 3 zijn € 15,00 en voor groep  4 t/m 8 € 20,00. Geef de groep op van het afgelopen schooljaar (2019/2020).
Voor de ‘wolvenjacht’ op vrijdagochtend is hulp van een aantal ouders van harte welkom. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je bij de ‘wolvenjacht’ kunt helpen of niet.

De bijdrage graag overmaken op rekeningnummer NL18 RABO 0154 7867 05 t.n.v. Stg. Dorpshuis Herpt o.v.v. Naam kind en groep. Mocht je liever contant betalen, lever de bijdrage met de naam en groep van je kind dan uiterlijk 17 juli in bij Patrick Oudshoorn, Groenewoud 1E.

Wij hopen ook dit jaar weer op een grote opkomst! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Deelname aan de speelweek is voor eigen risico. De Stuurgroep kan niet aansprakelijk worden gesteld.

Groetjes,
De Stuurgroep

 

Event Details
 • Start Date
  augustus 18, 2020 09:30
 • End Date
  augustus 21, 2020 12:30
 • Status
  Expired
 • Location
 • Organizer