Workshop koekjes decoreren met ThuisbakkersPunt

Op zaterdagmiddag 26 maart strijkt ThuisbakkersPunt neer in Herpt voor een workshop koekjes decoreren met royal icing. Hobbybakkers zijn van harte welkom om deel te nemen en helemaal in lente-stemming te komen met deze koekjes met suikerglazuur!

Onder begeleiding van Ingeborg ten Oever van Bee’s Cookie Jar uit Herpt leren de thuisbakkers de basis van het werken met royal icing op koekjes. Royal Icing is een veelzijdig suikerglazuur met vele toepassingen in het decoreren van taarten en koekjes.

Tijdens deze creatieve workshop experimenteren de hobbybakkers met verschillende kleuren en vormen in het thema lente & pasen. Ook ontmoeten zij andere thuisbakkers waardoor zij zich kunnen laten inspireren. Coronaproof: Yes! De workshopruimte biedt ruimte aan maximaal 10 deelnemers. Vol = vol. De workshop gaat door vanaf 4 personen.

ThuisbakkersPunt is een stichting die thuisbakkers uit heel Nederland makkelijk te laten vinden door buurtbewoners die zin hebben in handgemaakt brood /gebak, voor meer verbondenheid in de buurt. Ook is het een landelijk platform voor lokale thuisbakkers, met een sociale insteek voor de buurt en de wereld.

Inschrijven en meer informatie

Event Details