[UPDATE] Running Diner 2020

Aan iedereen die zich heeft opgegeven voor het Running Diner 2020

Beste allemaal,
Op dinsdagavond, 1 september jongstleden, is het organisatiecomité bij elkaar gekomen om te spreken over het al dan niet door laten gaan van het Running Diner op 26 september 2020.

Wij hebben uitvoerig gediscussieerd wat te doen en de voor- en tegens tegen elkaar afgezet. Uiteindelijk hebben wij besloten, hoe jammer wij dit ook vinden, om het niet door te laten gaan.

Het probleem schuilt niet zo zeer in het feit dat men met zes personen aan tafel zit doch meer dat men die avond in contact komt met 12 verschillende personen. Dit vinden wij, gezien de Coronavoorschriften van het RIVM, te veel.

Uit de grond van ons hart hopen wij dat het in 2021 wel lukt. Wij hebben voorzichtig alvast naar een datum gekeken en komen dan uit op zaterdag, 5 juni 2021. Willen jullie die datum, zo jullie dan mee willen doen, alvast noteren in jullie agenda?

Wij weten natuurlijk niet of Corona dan nog onder ons is. Mocht het t.z.t. wel verantwoord zijn dan gaan wij in april 2021 weer flyeren en horen jullie zo nader van ons.

Met een hartelijke groet,
mede namens Mariëlle, Judith, Angelique, Jacqueline en Marieke,
Alie Pronk.

Related Posts
Leave a Reply