Buurttuin ‘t Kerkblok

Zaterdag 23 september • 10.00-12.00u
Houden we een informatieochtend op de locatie van Buurttuin ’t Kerkblok aan de Heusdenseweg in Herpt.

Stap in een wereld waar de natuur tot leven komt en de gemeenschap bloeit. Onze biologische buurttuin wordt een oase van groen aan de rand van Herpt. Steek de handen uit de mouwen, geniet van de natuur en werk samen met gelijkgestemde Herptenaren aan een duurzame, gezonde – en niet te vergeten, smakelijke toekomst.

Samen omarmen we de uitgangspunten van biologisch tuinieren, waarbij we geen gebruik maken van schadelijke pesticiden of kunstmatige meststoffen. In de tuin draait alles om het creëren van een gezonde, veerkrachtige en evenwichtige leefomgeving voor planten, dieren en mensen.

Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of nog nooit een schop in de grond hebt gestoken, of je nu zeeën van tijd hebt of een druk leven, iedereen is welkom om deel te nemen. Buurttuin ‘t Kerkblok is meer dan alleen een plek om groenten, fruit, kruiden en bloemen te verbouwen. Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Een plek waar kennis wordt gedeeld en vriendschappen ontstaan.

Heb je interesse om met anderen een succes van dit initiatief te maken, meld je dan hieronder geheel vrijblijvend aan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Sluit je aan en ontdek het plezier van het samen telen en oogsten
van je eigen voedsel.

Buurttuin ’t Kerkblok is een gezamenlijk initiatief van Marion Buijs en werkgroep Duurzaam Herpt.

Planning
  • winter 2023/24 voorbereidende
    (grond)werkzaamheden op locatie.
  • voorjaar 2024 zaaien
  • zomer/najaar 2024 eerste oogst
Naam
Event Details