Stuurgroep

Stuurgroep Herpt organiseert al meer dan 40 jaar activiteiten voor de kinderen uit Herpt die op de lagere school zitten.

Het nieuwe jaar trappen we af samen met de Jeugdcarnaval met een frisse Nieuwjaarsduik of stratenloop afgesloten met een warm vuurtje en drankje en bekendmaking van de Jeugdraad. Ook is het Herpts Kalenderke dan weer klaar  waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor het nieuwe jaar.

Een van de hoogtepunten van het jaar is het Herpts Kamp – de kinderen van groep 4 tot en met 8 gaan dan een weekend op kamp en logeren in een kamphuis midden in het bos. Een weekend vol lol, weinig slaap, hutten bouwen en nog veel meer.

Daarnaast wordt regelmatig een disco georganiseerd.  Tijdens de Pasen mogen de allerkleinsten Paaseieren zoeken en wie dan het Gouden ei vindt krijgt een leuke verrassing. De speelweek als afsluiting van de zomervakantie wil je niet missen – kom bouwen aan het timmerdorp en alle leuke activiteiten. Tijdens de Halloween is er een spannende tocht door het dorp. In november ontvangen we Sinterklaas en zijn Pieten en nemen ze voor alle kinderen kadootjes mee!

De Stuurgroep  bestaat uit een club enthousiaste vrijwilligers die met elkaar de activiteiten organiseren voor alle kinderen in het dorp.

Tot snel!