Stuurgroep

Beste inwoners van Herpt,

Voor de kinderen in Herpt (van 0 jaar t/m groep 8 van de basisschool) worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd door de stuurgroep Herpt. De stuurgroep bestaat uit een club enthousiaste ouders die al meer dan 40 jaar deze activiteiten organiseren.

Een van de hoogtepunten van het jaar is het Herpts Kamp. De kinderen van groep 4 tot en met 8 gaan dan een weekend op kamp en logeren in een clubhuis midden in het bos. We vertrekken op vrijdagmiddag en zijn zondagmiddag weer terug. Een weekend vol lol, weinig slaap, hutten bouwen en nog veel meer.

Maar ook de speelweek als afsluiting van de zomervakantie wil je niet missen! Kom bouwen aan het timmerdorp en doe mee met alle activiteiten.
De stuurgroep organiseert nog meer: denk aan een kinderdisco, een bingo, fiets versieren tijdens Koningsdag of een leuke speurtocht door het dorp.
Tijdens Pasen mogen de allerkleinsten Paaseieren zoeken en wie dan het Gouden ei vindt krijgt een leuke verrassing en in november ontvangen we Sinterklaas en zijn Pieten en zij nemen voor alle kinderen een cadeautje mee!

Mocht je twijfelen over deelname aan het Herpts kamp of wil je meer informatie hebben? Stuur dan even een mailtje naar de Stuurgroep, zij zetten de mail dan door naar de leiding van het Herpts Kamp.
Marks Weekend is het vervolg op het Herpts Kamp voor de middelbare scholieren uit Herpt. Als je hier vragen over hebt stuur dan ook een mail naar de Stuurgroep, zij zetten dit door naar de leiding van Marks Weekend.

Op het Herpts Kalenderke kunt u zien op welke datum of in welke maand bepaalde activiteiten gepland staan. Meestal vragen wij om kinderen op te geven bij deelname zodat we vooraf goed kunnen inschatten hoeveel kinderen er komen en wat dit voor ons betekent m.b.t. bijvoorbeeld de boodschappen en helpende handjes. Opgeven kan op Herpt.info. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten, vraag ons dan of we u willen toevoegen aan ons mailbestand. Alle activiteiten worden tijdig aangekondigd en meestal geldt dat meer info volgt een week of twee voorafgaand.

Voor sommige activiteiten is extra hulp van harte welkom. Mocht u het leuk vinden om af en toe mee te helpen, geef u via de mail dan op voor onze ‘helpende handjes-app’. Via deze weg kunnen wij af en toe om hulp vragen. Wij zijn u daar heel dankbaar voor!

Bij vragen zijn wij bereikbaar via stuurgroepherpt@gmail.com

Hartelijke groet,

Stuurgroep Herpt

Macha Verhoeven, Antsje Buys, Ron Galiart, Mara van Haren, Marja de Jong, Merlijn Jooren, Koen Kops, Patrick Oudshoorn, Kirsten Weijenberg en Joachim Nieuwhoff