Speelweek Herpt 2022

In de laatste week van de zomervakantie organiseert Stuurgroep Herpt weer een leuke speelweek voor de basisschooljeugd van groep 1 t/m 8.
We starten de week op maandag met het Timmerdorp en sluiten de week op vrijdag af met een gezamenlijke activiteit voor de kinderen met als klapstuk een lopend buffet en een spetterende slotavond voor jong en oud.

Het kan en mag weer dus het lijkt ons heel gezellig om op vrijdagavond, voorafgaand aan de slotavond, weer als vanouds met zijn allen een hapje te eten in de speeltuin. Ieder gezin maakt iets lekkers en mag dit op de grote tafel in de speeltuin plaatsen. Zo creëren we met zijn allen een heerlijk buffet waar iedereen van kan smullen.

Deze week kan wederom alleen een succes worden met voldoende hulp van ouders. Op dinsdag, woensdag en donderdag organiseren de ouders onderling de invulling van de activiteiten. Op dinsdagavond 5 juli komen we graag bij elkaar in het Dorpshuis om dit gezamenlijk te organiseren. Ook willen we deze gelegenheid gebruiken om de ‘nieuwe’ ouders meer te vertellen over de inhoud en werkwijze van de speelweek. Het zou fijn zijn als er van ieder gezin één ouder aanwezig is. Je bent dus van harte uitgenodigd!

Ook op maandag, vrijdag en bij het opruimen op zaterdagochtend zijn we afhankelijk van hulp van ouders. Op het inschrijfformulier kun je aangeven op welke van deze dagen je kunt ondersteunen.
Op maandag bij het timmerdorp helpen er ieder jaar ook veel opa’s (en handige oma’s) mee. Neem jij ook je opa of oma mee!?

Voor het Timmerdorp zijn we ieder jaar weer op zoek naar hout. En dat zal dit jaar misschien een nog grotere uitdaging zijn dan voorgaande jaren. Daarom willen we iedereen vragen om hun resthout te bewaren zodat we dit tijdens het Timmerdorp kunnen gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan oude deuren (zonder glas), pallets etc.

Speelweek 2022

Datum: 29 augustus t/m 2 september.
Kosten: €20 voor kinderen uit groep 1 t/m 4, €25 voor kinderen uit groep 5 t/m 8.
Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 1 juli via het inschrijfformulier.
We verzoeken je het inschrijfgeld over te maken naar NL18RABO0154786705 t.a.v. Stg. Dorpshuis Herpt.
Graag onder vermelding van de volledige naam van uw kind(eren).

Inschrijven Speelweek Herpt 2022

 • Naam kind:Jaargroep schooljaar 21-22 
Event Details
 • Start Date
  augustus 29, 2022 08:30
 • End Date
  september 2, 2022 23:00
 • Status
  Expired
 • Organizer
Tags