Speelweek Herpt 2023

Speelweek Herpt 2023

In de laatste week van de zomervakantie organiseert Stuurgroep Herpt weer een leuke speelweek voor de basisschooljeugd van groep 1 t/m 8. Ook de kinderen uit Hedikhuizen zijn van harte welkom!
We starten de week op maandag met het Timmerdorp en sluiten de week op vrijdag af met een gezamenlijke activiteit voor de kinderen met als klapstuk een lopend buffet en een spetterende slotavond voor jong en oud.

We eten op vrijdagavond voorafgaand aan de slotavond weer gezellig met zijn allen. Ieder gezin maakt iets lekkers en mag dit op de grote tafel plaatsen. Zo creëren we met zijn allen een heerlijk buffet waar iedereen van kan smullen.

Deze week kan wederom alleen een succes worden met voldoende hulp van ouders. Op dinsdag, woensdag en donderdag organiseren de ouders onderling de invulling van de activiteiten. Op donderdagavond 6 juli komen we graag bij elkaar in het Dorpshuis om dit gezamenlijk te organiseren. Ook willen we deze gelegenheid gebruiken om de ‘nieuwe’ ouders meer te vertellen over de inhoud en werkwijze van de speelweek. Het zou fijn zijn als er van ieder gezin één ouder aanwezig is. Je bent dus van harte uitgenodigd!

Ook op maandag, vrijdag en bij het opruimen op zaterdagochtend zijn we afhankelijk van hulp van ouders. Op het inschrijfformulier kun je aangeven op welke van deze dagen je kunt ondersteunen.
Vorig jaar was er veel hulp en dat hebben we als heel prettig ervaren! Hier hopen we dit jaar dus ook weer op.
Op maandag bij het timmerdorp helpen er ieder jaar ook veel opa’s (en handige oma’s) mee. Neem jij ook je opa of oma mee!?

Voor het Timmerdorp zijn we ieder jaar weer op zoek naar hout. Daarom willen we iedereen vragen om hun resthout te bewaren zodat we dit tijdens het Timmerdorp kunnen gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan oude deuren (zonder glas), pallets etc.

Speelweek 2023

Datum: 21 augustus t/m 25 augustus
Kosten: €20 voor kinderen uit groep 1 t/m 4, €25 voor kinderen uit groep 5 t/m 8.
Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 4 juli via het inschrijfformulier.
We verzoeken je het inschrijfgeld over te maken naar NL18RABO0154786705 t.a.v. Stg. Dorpshuis Herpt.
Graag onder vermelding van de volledige naam van uw kind(eren).

 • Naam kind:Jaargroep schooljaar 22-23 
Event Details
 • Start Date
  augustus 21, 2023 08:30
 • End Date
  augustus 25, 2023 23:00
 • Status
  Expired
 • Organizer
Tags