Maoskesdam inschrijven

Beste Maoskesdammers,

Als nieuwe voorzitter van Stichting Jeugdcarnaval Maoskesdam, is het mij dit jaar een groot genoegen dat we er in geslaagd zijn met vereende krachten het jeugdcarnaval in Maoskesdam weer op te zetten. Deze carnaval wordt dit jaar geleid door een nieuwe jeugdraad met maar liefst 19 enthousiaste raadsleden en een nieuw motto: “Maoskesdam, ge heurt erbij”

Ieder jaar weer doet het mij als vrijwilliger deugd dat onze stichting met minimale middelen, een maximale carnavalservaring creëert voor de jeugdraad, kinderen uit het dorp en omgeving en natuurlijk alle Vrienden van Maoskesdam, ouders, vrijwilligers en sponsoren.

Het programma van dit jaar is weer boordevol en bestaat uit: de sleuteloverdracht op donderdag 8 februari, het bezoekje aan de mensen die het verdienen op carnavalszaterdag, gevolgd door een kindercarnavalsmiddag in de Ploeg met de fantastische Maoskesdam got Talent show. Op deze middag zal ook Knoeris onthuld worden en daarmee formeel de start van jeugd carnaval zijn.

Nadat op zondagmiddag een uiterst gezellige kindercarnaval wordt geregeld door café de Ploeg, zal op maandag voor velen het hoogtepunt volgen, namelijk de grootse optocht in Herpt. Na dagen feesten en plezier hebben, zal op dinsdag carnaval worden afgesloten met deelname aan de optocht in Haorendam en de verbranding van Knoeris bij het Dorpshuis.

Kortom te veel om op te noemen, en zeker te weten een programma waar iedereen iets in kan vinden om het carnavalshart te openen.

Tenslotte wil ik hierbij dan ook iedereen bedanken die een warm (carnavals)hart toedraagt aan onze stichting, de jeugdraad en alle kinderen. Bij deze sponsoren, vrijwilligers, Vrienden, bedankt!

Er is een mooi clubske opgericht en ge heurt er allemaol bij!

Tot snel in Maoskesdam,

Groet
Laurens Snoeren

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf volledig op de hoogte*

*We beloven je niet te spammen 🙂