[UPDATE] Carnaval Maoskesdam

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen van afgelopen dinsdag hebben we overleg gehad. Willen we als Maoskesdam kostte wat het kost Carnaval door laten gaan dit jaar (2020/2021)? Moeten we iets doen? Alleen voor de kinderen? Online? Met afstand? Of volgen we de vele activiteiten die niet doorgaan?

We zijn al jaren met veel plezier aan het bouwen aan een mooi carnaval in Herpt, ons Maoskesdam! En dat kunnen we vanwege de pandemie niet vieren zoals we dat zo graag doen en al die jaren al hebben gedaan. Wij vinden de veiligheid en gezondheid het allerbelangrijkste en we volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet. We willen op geen enkele manier de gezondheid van mensen op het spel zetten. Daarom heeft het bestuur het volgende besloten: We doen dit jaar niets met Carnaval in Herpt. Hoe zuur en vervelend ook.

We gaan een bijzonder carnavalsseizoen tegemoet. Eentje die zeker weten de geschiedenisboeken in gaat. We willen nogmaals uitspreken dat we ontzettend trots zijn op al onze vrijwilligers, sponsoren en dorpsgenoten. Zij laten keer op keer zien wendbaar en flexibel te zijn.

Leave a Reply